Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je samostalna, dragovoljna, nestranačka i neprofitna organizacija u koju se dragovoljno udružuju djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom kod kojih postoje različita tjelesna oštećenja radi ostvarivanja povlastica temeljem članstva u Udruzi i ostvarivanja zakonom zajamčenih prava. Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije djeluje od 2003. godine.

Udruga ima kvalitetan i stručan tim  koji se  sastoji od  radnih i  senzornih terapeuta, izvršne direktorice, voditeljice administrativne i financijske službe, pomoćnog administratora, projektne asistentice te psihoterapeuta-volontera i mreže registriranih volontera. Udruga za svoje korisnike u prostorijama Male Kuće u Petrinji već provodi radionice izrade prerade hrane u sklopu radionice domaćinstva. Od 2017. udruga je član Lokalnog partnerskog zapošljavanja SMŽ. Raspolaže tehničkim i upravljačkim kapacitetima neophodnim za provedbu projekta. U sklopu provedbe projekta, partnerske udruge će sudjelovati u pripremi i provedbi integriranog programa osposobljavanja za uzgoj, preradu i pripremu povrća i aromatičnog bilja.

Želiš doznati više o inkluzivnoj farmi?   Da, molim!!

Želiš doznati više o Udruzi osoba s invaliditetom SMŽ koja provodi projekt?   Posjeti naš WEB!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Udruge osoba s invaliditetom SMŽ.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Hrastovica bb, 44250 Petrinja

Farma se nalazi u malom, čarobnom selu kraj Petrinje, Hrastovici. Selo je smješteno u podnožju Hrastovačke gore koja je popularno izletište planinara i ljubitelja očuvane prirode.

Partnerstvo

 
Zeleno zlato
Grad Petrinja

Kontakt

   Udruga osoba s invaliditetom SMŽ

   Email: info@uosismz.hr

  +385 44 719 482

   Jelene Babić 18 44250 Petrinja

   Javite nam se!

 

Offcanvas Menu